Menu

Houten voordeuren

Bent u op zoek naar een voordeur met een warme, sfeervolle look en feel? Dan moet u zeker even een kijkje nemen in het aanbod van DecoDeur!
Wij hebben een zeer ruim aanbod met voordeuren van hout in uiteenlopende stijlen, welke naar uw situatie en persoonlijke wensen kunnen worden aangepast. 


Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 970

Ons assortiment houten voordeuren

DecoDeur biedt een bijzonder indrukwekkend assortiment met houten voordeuren van onder andere Austria, Java en Weekamp. Met deze topmerken bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit! U heeft de keuze uit een breed scala aan uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een vlakke of volledig dichte voordeur van hout. Indien u behoefte heeft aan wat meer lichtinval dan is een roosterdeur of een houten voordeur met glas het overwegen waard. Met voordeuren van hout in alle denkbare stijlen, van klassiek tot modern en van landelijk tot retro, is er voor elke woning een passende oplossing te vinden.

Heeft u een mooie houten voordeur op het oog, dan kunt u eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarbij kunt u kiezen uit diverse bewerkingen en aanvullende opties, zoals bijvoorbeeld een voorbehandeling, een briefsleuf en voordeurbeslag. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat toe, zodat u precies weet wat de totale kosten van uw nieuwe houten voordeur zijn.

Goed om te weten: u kunt tevens bij DecoDeur terecht voor bijpassende terras- en achterdeuren.

Montageservice voor voordeuren van hout

Wanneer u eenmaal uw ideale voordeur van hout heeft uitgezocht, dan dient deze vanzelfsprekend wel op de juiste manier te worden afgehangen.
Het afhangen van voordeuren is een specialistische klus die u met een gerust hart aan ons kunt overlaten; wij bieden namelijk een
montageservice door heel Nederland.
Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan even aan bij het aanvragen van uw offerte.
Onze professionals zorgen er tevens voor dat de scharnieren en het deurbeslag van uw keuze op vakkundige wijze gemonteerd worden.

Houten voordeur kopen

Wilt u een houten voordeur kopen? Dat doet u natuurlijk bij DecoDeur!
Zodra u eenmaal een mooie voordeur van hout heeft uitgezocht, kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend! Vindt u het prettiger om onze houten voordeuren eerst rustig van dichtbij te bewonderen alvorens een keuze te maken?
Dan nodigen we u graag uit bij onze showroom in Blaricum.
We vragen u wel om vooraf even
contact met ons op te nemen om een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken voor een persoonlijk advies.