Categorieën
Uw winkelwagen

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Deurneut Kiev

Deurneut Kiev
Deurneut Kiev

Deurneut Kiev Klassiek
- levertijd 1-2 werkweken
- MDF vochtwerend
- enorm sterk en stootvast
- 2 keer gegrond
tegen meerprijs leverbaar volledig afgelakt in elke RAL kleur

€ 7,84
Excl. BTW: € 6,48

Kies variant:

Bestellen

Belangrijke informatie m.b.t. levertijden:
Door gevolgen van COVID-19 hebben wij helaas te maken met vertragingen. De levertijden kunnen dan ook langer zijn dan op onze website vermeld wordt. Vraag een offerte aan om meer inzicht te krijgen in de huidige levertijden.

Deurneut Kiev uit de serie Klassiek

De basisprijs is gebaseerd op afmeting 25x105x140mm (dikte x breedte x hoogte). Voor de andere maten wordt de meerprijs vermeld in het keuzeveld.

Deze neuten zijn vervaardigd van vochtwerend MDF (v313). Een groot voordeel van dit materiaal is dat deze MDF onder erg hoge druk wordt geperst, waardoor het een enorm sterk en stootvast eindproduct waarborgt. Daarnaast is dit materiaal ook vochtwerend. U kunt dus gerust met een vochtige doek langs de deurneuten gaan. Vochtwerende MDF wordt ook vaak v313 genoemd en wordt gekenmerkt door een groene kernkleur. Deze toegevoegde kleur heeft verder geen functie.

De deurneuten zijn twee keer in witte grondverf gespoten, met uitzondering van de boven- en onderkant.

Tegen meerprijs kunnen de neuten ook volledig afgelakt worden in de door u gewenste RAL kleur. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u de gewenste RAL kleur aan ons doorgeven onder 'Stel een vraag over dit product'. Wij zullen u dan een offerte sturen.

Prijs per stuk.

Alles van dit merk zien?
Bekijk ons complete aanbod van Exclusive plint.

Gerelateerde producten

Plint Athene uit de serie Tijdloos is uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen.De basisprijs is gebaseerd op afmeting 12x70x2440mm (dikte x hoogte..
€ 9,89
Excl. BTW:€ 8,17
Plint Detroit uit de serie Modern is uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen.De basisprijs is gebaseerd op afmeting 15x70x2440mm (dikte x hoogte ..
€ 13,09
Excl. BTW:€ 10,82
Plint Memphis uit de serie Modern is uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen.De basisprijs is gebaseerd op afmeting 12x55x2440mm (dikte x hoogte ..
€ 7,72
Excl. BTW:€ 6,38
Plint Phoenix uit de serie Modern is uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen.De basisprijs is gebaseerd op afmeting 12x55x2440mm (dikte x hoogte ..
€ 14,27
Excl. BTW:€ 11,79
Plint Chigaco uit de serie Modern is uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen.De basisprijs is gebaseerd op afmeting 15x70x2440mm (dikte x hoogte ..
€ 24,65
Excl. BTW:€ 20,37