Categorieën
Uw winkelwagen

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Plint Marseille MDF

Plint Marseille MDF
Plint Marseille MDF

Plint Marseille Klassiek
- uit voorraad leverbaar
- leverbaar in de hoogte maat vanaf 120 tot 190mm
- MDF vochtwerend
- enorm sterk en stootvast- 2 keer gegrond
- tegen meerprijs leverbaar volledig afgelakt in elke RAL kleur
- Leverbaar in lengte 2440mm en op verzoek 4880mm

€ 13,42
Excl. BTW: € 11,09

Kies variant:

Bestellen

Belangrijke informatie m.b.t. levertijden:
Door gevolgen van COVID-19 hebben wij helaas te maken met vertragingen. De levertijden kunnen dan ook langer zijn dan op onze website vermeld wordt. Vraag een offerte aan om meer inzicht te krijgen in de huidige levertijden.

Plint Marseille uit de serie Klassiek is uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen.

De basisprijs is gebaseerd op afmeting 18x120x2440mm (dikte x hoogte x lengte). Voor de andere maten wordt de meerprijs vermeld in het keuzeveld.

Deze plinten zijn vervaardigd van vochtwerend MDF (v313). Een groot voordeel van dit materiaal is dat deze MDF onder erg hoge druk wordt geperst, waardoor het een enorm sterk en stootvast eindproduct waarborgt. Daarnaast is dit materiaal ook vochtwerend. U kunt dus gerust met een vochtige dweil langs de plinten gaan. Vochtwerende MDF wordt ook vaak v313 genoemd en wordt gekenmerkt door een groene kernkleur. Deze toegevoegde kleur heeft verder geen functie.

Deze plinten zijn twee keer in witte grondverf gespoten. Na verlijming dienen de plinten alleen nog afgelakt te worden voor een mooi resultaat.

Tegen meerprijs kunnen de plinten ook volledig afgelakt worden in de door u gewenste RAL kleur. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u de gewenste RAL kleur aan ons doorgeven onder 'Stel een vraag over dit product'. Wij zullen u dan een offerte sturen.

Standaard worden deze plinten geleverd in lengtemaat 2440mm. Op aanvraag kunnen wij de plinten ook in de lengte 4880mm leveren.

Indien gewenst kunt u bij ons een prijsopgave aanvragen voor het monteren van de plinten.

Prijs per lengte van 2440mm.

Alles van dit merk zien?
Bekijk ons complete aanbod van Exclusive plint.

Gerelateerde producten

Deurneut Kiev uit de serie KlassiekDe basisprijs is gebaseerd op afmeting 25x105x140mm (dikte x breedte x hoogte). Voor de andere maten wordt de meerp..
€ 6,51
Excl. BTW:€ 5,38