Menu

Achterdeuren

Aan voordeuren wordt vaak veel aandacht besteedt. Dat is niet zo verwonderlijk, aangezien ze de uitstraling van de entree bepalen. Alle andere buitendeuren daarentegen, vertegenwoordigen we de manier waarop we leven. Het zijn de portalen naar onze privé buitenruimtes, en verdienen dan ook net zo veel aandacht als de voordeur. Bent u nog op zoek naar een nieuwe achterdeur? Dan bent u bij DecoDeur aan het juiste adres!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 243

Ons assortiment achterdeuren

DecoDeur biedt u een zeer uitgebreid assortiment met achterdeuren in vele verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan stapeldorpel deuren en paneel terrasdeuren. Ook op het gebied van stijlen kunt u werkelijk alle kanten op. Zo kunt u bij ons terecht voor moderne, klassieke en tijdloze achterdeuren. Sinds kort hebben we ook achterdeuren met een industriële look en feel. Wanneer u binnen industriële deuren heeft toegepast, kunt u met onze industriële terras achterdeuren een mooie eenheid creëren. We hebben achterdeuren van gerenommeerde merken zoals Weekamp, Java en Skantrae, aangevuld met uitvoeringen van ons voordelige DecoDeur huismerk.

Heeft u zo snel mogelijk een nieuwe achterdeur nodig, dan kunt u kiezen voor een van onze direct uit voorraad leverbare achterdeuren. Als u de tijd heeft om de perfecte achterdeur samen te stellen, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen; veel van onze achterdeuren bieden tal van aanpassingsmogelijkheden.

Hoe kies ik de juiste achterdeur?

Gezien het feit dat u aan de achterkant van uw woning vaak aanzienlijk minder inkijk heeft dan aan de voorzijde, kunt u volop gebruikmaken van achterdeuren met glas om meer daglicht binnen te laten.
De keuze voor een achterdeur wordt ook bepaald door de ruimte die u heeft, zowel binnen als buiten. Bij kleinere binnen- en buitenruimtes kunnen schuifdeuren een uitstekende oplossing zijn.
Een achterdeur dient ook de manier waarop u van uw tuin of balkon gebruik maakt te reflecteren. Een zogeheten boerendeur of duodeur, waarvan de onder- en bovenzijde individueel geopend en gesloten kunnen worden, zijn ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en/of huisdieren. U kunt dan het bovenste deel van de deur opendoen om frisse lucht en zonlicht binnen te laten, zonder dat kinderen en huisdieren zomaar naar buiten kunnen wandelen.

Achterdeur kopen

Een nieuwe achterdeur bestellen is snel geregeld bij DecoDeur. Mocht u ons aanbod liever eerst van dichtbij willen bewonderen, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. We verzoeken u vriendelijk om voorafgaand aan uw bezoek even een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Mocht onze showroom u wat te ver zijn, dan kunt u ons vanzelfsprekend ook altijd even bellen of mailen als u vragen heeft. En kijk ook even bij onze uitgevoerde projecten voor inspiratie!