Menu

Houten schuifdeuren

Bent u zich aan het oriënteren op nieuwe binnendeuren en bent u op zoek naar een manier om de ruimte die u heeft optimaal te benutten? Of wilt u simpelweg iets anders dan een standaard binnendeur? Dan zijn houten schuifdeuren zeker het overwegen waard. Bekijk op uw gemak het uitgebreide aanbod houten schuifdeuren bij DecoDeur en laat u inspireren!

Voorgestelde filters
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 390

Waarom kiezen voor een schuifdeur van hout?

Een houten schuifdeur kan een geweldige oplossing zijn om twee aangrenzende ruimtes te integreren of juist op een subtiele manier van elkaar te scheiden. Omdat deze deuren opzijschuiven middels rails in plaats van vanaf scharnierpunten open te zwaaien, kunt u veel efficiënter van de ruimte rondom de deuren gebruik maken. Dit maakt ze een bijzonder waardevolle aanwinst voor kleinere ruimtes. Maar ook in grotere ruimtes en ruimtes met veel deuren kan een houten schuifdeur uitkomst bieden. Het feit dat ze uit hout zijn vervaardigd zorgt bovendien voor een warme, sfeervolle uitstraling.

Ons assortiment houten schuifdeuren

Schuifdeuren van hout zijn bijzonder populair in landelijke interieurs, en veel van de modellen die wij leveren passen hier dan ook erg goed bij. Behalve landelijke schuifdeuren van hout hebben we echter ook uitvoeringen in een industriële, klassieke, moderne of jaren 30 stijl, van gerenommeerde merken zoals Weekamp, Skantrae, Austria en Java. Wat betreft houtsoorten kunt u werkelijk alle kanten op: van rustiek eiken tot massief hout met een MDF toplaag. Om snel de meest geschikte houten schuifdeur te vinden, kunt u het aanbod verfijnen op onder andere merk, uitvoering, aantal panelen, stijl, glasopeningen en/of prijs.

Naast houten schuifdeuren leveren wij ook stoere zwarte schuifdeuren en stijlvolle paneel schuifdeuren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Houten schuifdeur online bestellen

Heeft u al een aantal mooie houten schuifdeuren gezien maar wilt u ze graag eerst van dichtbij bewonderen alvorens u de knoop doorhakt? Bezoek dan onze showroom in Blaricum! Onze deskundige specialisten kunnen u alles vertellen over hoe onze schuifdeuren in uw situatie het beste kunnen worden toegepast. Maak even een afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren. U kunt natuurlijk ook meteen online een offerte aanvragen voor de houten schuifdeur van uw voorkeur. Bij DecoDeur bent u altijd verzekerd van scherpe prijzen en een uitstekende service!