Menu

Vateco

VATECO ‘’een duurzame stap door uw deur’’
In de Zuid-Noorse plaats Vatnestrøm worden sinds 1948 prachtige kwaliteitsdeuren geproduceerd. VATECO is voortgekomen uit de kennis en liefde voor het vak maar ook toekomstgericht. Een toekomst waarin het milieu, duurzaamheid en levensduur een belangrijke rol spelen. Wij hebben bewust gekozen voor een schone productie, een duurzaam product met oog voor het milieu.

Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13

‘’Stap in de wereld van Scandinavische kwaliteit…
Uw droomdeur wordt voor u ontworpen en geproduceerd, midden in de natuur van Zuid-Noorwegen. Iedere VATECO-deur wordt samengesteld naar wens van de klant en dat maakt iedere deur uniek. Uw duurzame deur begint bij Accoya en hoge isolerende prestaties, en word met passie samengesteld door ons team van ervaren vakmensen.

‘’Stap in een schonere wereld…
Al onze deuren worden geproduceerd met gebruik van Accoya. Dit is ultra- hoogwaardig duurzaam hout. Beproefd en getest in Nederland. Accoya hout is zeer vormvast en biedt een grote ontwerpvrijheid. Door gebruik van Accoya dragen wij bij aan een lage CO2-voetafdruk en een circulaire, bio-based economie. Accoya wordt gebruikt over de hele wereld en heeft zijn kwaliteit bewezen. Dit resulteert in een garantie tot 50 jaar. Geen enkele ander hout biedt dezelfde combinatie van duurzaamheid en stabiliteit.

‘’isolatiewaardes staan bij ons een stap voor…
Het gebruik van Accoya is niet het enige dat onze deuren zo bijzonder maakt. Wij dragen ook graag bij aan een betere isolatiewaarde van uw woning of bedrijfspand. Zo worden al onze deuren in een standaard dikte van 68mm geleverd met een uitmuntende isolatiewaarde.

‘’een stap voor op een totaalproduct…
Onze standaard is meer dan alleen een duurzame deur. Wij leveren een totaalproduct. Wij willen er zeker van zijn dat u meer dan alleen een duurzame deur geleverd krijgt. Daarom is onze standaard ‘kant en klaar’. Een stabiele deur, reeds afgelakt in de gewenste kleur, met gemonteerd standaard HR++ isolatieglas en inclusief bijpassend kozijn. Onze moderne productielijn is flexibel ingericht waardoor wij vrijwel altijd aan uw wensen kunnen voldoen.

‘’niet alleen duurzaam, ook uniek…
Wij zijn geen massaproducent, hebben geen voorraad en produceren dus alleen daar waar vraag naar is. Zo voorkomen we onnodig gebruik van materiaal en opslagruimte. Ook zorgt dit ervoor dat uw deur altijd uniek en volledig naar wens is. Speciale deuren is onze kracht en kennis. Ondanks dat wij geen voorraad hebben, leveren wij uw droomdeur met een gemiddelde levertijd van 6 tot 8 weken.